1%-os felajánlás
2018-01-14
Interjú Jókay Károllyal
2018-06-06

Kedves Barátunk és Adományozónk!

A magánélet védelme fontos a Jókay Család Alapítványa számára, és nagyon komolyan vesszük személyes adatok biztonságára vonatkozó felelősségünket. A 2018. május 25-én életbe lépett EU-s adatvédelmi rendelettel összhangban mi is frissítettük Adatvédelmi Szabályzatunkat.

A Jókay Alapítvány Támogatottak, Adományozók és Érdeklődők adatait kezeli.

A Támogatottak az ösztöndíjasok és az alumni közösség tagjai. Adataikat az Alapítvány működése során folyamatosan kezeli és felhasználja azokat támogatás folyósításához, tájékoztatáshoz, rendezvény meghívókhoz, adományok gyűjtéséhez, illetve honlapon, hírlevelekben beszámolókhoz. 18 éven aluli Támogatottak esetén adataikat szülői hozzájárulás alapján kezeljük.

Az Adományozók adatait a hatályos számviteli törvényekben megadott ideig tároljuk, illetve az Alapítvány működése során tájékoztatás céljából, amíg az Adakozó nem kéri adatai törlését.

Az Érdeklődők adatait az Alapítvány működése során tájékoztatás céljából folyamatosan kezeli, amíg az Érdeklődő nem kéri adatai törlését.

Az adatkezelési információk elolvasásával és elfogadásával Ön önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait az Alapítvány az Önnel való kapcsolattartás (postai és elektronikus hírlevelek, adománykérés, rendezvénymeghívás) céljából hozzájárulásának visszavonásáig kezelje, és Önnel a fentebb felsorolt célokból kifolyólag a későbbiekben postai úton, telefonon, illetve e-mailen kapcsolatba lépjen.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy személyes adatait a fenti célokra használjuk, kérjük jelezze az info@jokay.hu email címen.

Reméljük továbbra is kapcsolatban maradhatunk és közösen folytathatjuk támogató munkánkat.

Budapest, 2018. május 25.

 

Tisztelettel,

Jókay Károly

Alapító